Actueel overzicht van alle kinderspaarrekeningen. Welke spaarrekening biedt de hoogste spaarrente voor uw kind of kleinkind? Onderstaand wordt de spaarrente weergegeven van de meest gekozen kinderspaarproducten, opgave rente per november 2013.

ASN Bank en Triodos Bank beste kinderspaarrekeningen

Hieruit blijkt dat spaarders het beste uit zijn bij de duurzame banken. Bij de ASN Bank wordt op ASN Jeugdsparen een rente vergoed van maar liefst 2,50%. Triodos Bank komt ook aardig mee met het Kinder Toekomst Plan met een rente van 2,30%. Deze rentes zijn een stuk hoger dan de Zilvervloot spaarrekening van de SNS Bank. Daar krijg je wel 10% premie over de inleg, maar daarbij moet u wel bedenken om deze netto contant te maken over 18 jaar. Dan blijft van die extra premie zo’n 0,30% extra rente over. Dan nog zijn de duurzame banken gunstiger.

Aanbieder Spaarrekening Voorwaarden Spaarrente
ASN Bank ASN Jeugdsparen Geen 2,50%
Triodos Bank Kinder Toekomst Plan Geen 2,30%
SNS Bank Jeugdsparen Geen 1,95%
NIBC Direct Jeugdspaarrekening Geen 1,90%
SNS Bank Zilvervloot sparen Bij 18 jr 10% premie 1,85%
ING Groei Groter Rekening Geen 1,80%
Rabobank Regenboog Rekening Geen 1,20%

kinderspaarrekening - Bron: http://www.geldenrecht.nl/

 • Zilvervloot geen hoge rente - (07/12/13)
  De zilvervlootspaarrekening nieuwe stijl. Wat is dat ook alweer? U spaart jaarlijks tot een maximum (nu 600 euro) en per afgerond spaarjaar ontvangt de spaarder een premie van 1 procent over de inleg, (...)
  Lees meer ...
 • Zilvervloot sparen - (21/10/13)
  De SNS heeft sinds een jaar weer het aloude Zilvervloot sparen geintroduceerd. Ondermeer via een van haar labels, namelijk de RegioBank. Zilvervloot sparen was er van 1958 tot en met 1992, waarbij het (...)
  Lees meer ...
 • Slimme tips voor financiële opvoeding - (06/03/13)
  Hoe geef je je kind een goede financiële opvoeding? Het Nibud heeft 5 slimme tips; 1. Geef vroeg zakgeld 2. Op-is-op 3. Leer sparen 4. Leer uitgeven 5. Leren gaat met vallen en opstaan Verstandig (...)
  Lees meer ...
 • Weinig rente voor kinderen - (24/10/12)
  Bijna alle banken bieden wel een spaarrekening speciaal gericht op kinderen. En sommige banken bieden nog een aardige rente, zoals ASN Bank en SNS Bank. Maar de bekende grote banken blijven toch wat a (...)
  Lees meer ...
 • Jeugdspaarrekening lage rente - (03/10/12)
  Ouders en grootouders die geld willen sparen voor hun (klein)kinderen, moeten goed rondkijken wat ze doen. Een kinderspaarrekening geeft namelijk vaak maar een beperkte rente. En als hier ook nog eens (...)
  Lees meer ...

Meer weten? Kijk eens op Kindersparen. U treft hier meer informatie aan voor het openen van een kinderspaarrekening.

sns groen be, sns groen sparen, hoogste rente in europa, nieuws spaarrente, spaardeposito rente nederland, hoogste rent