01/02/15

Waar kunt u het beste sparen in 2015, als u de hoogste rente wilt krijgen? U kunt in elk geval kijken welke spaarrekeningen de afgelopen jaren de beste rente hebben gegeven. De kans is groot dat zij ook het komende jaar weer een van de hoogste rentes zullen voldoen op hun spaarproducten.

Websites zoals Spaarrente.nl en Spaarinformatie.nl kijken jaarlijks welke banken de beste rentevergoeding geven, en lozen heuze awards uit. Over 2014 valt Knab dik in de prijzen. Zij hebben de Gouden spaarrente 2014 en het Gouden Spaarvarken 2014 gewonnen. En niet voor niets; gedurende het afgelopen jaar kreeg u bij ‘Flexibel Sparen’ een rentetarief van gemiddeld 1,74% effectieve rente op jaarbasis. De spaarrekeningen van Argenta Bank en Nationale Nederlanden staan op een tweede en derde plaats, met rentes rond de 1,65%. Dat is nog altijd een dikke 0,65% boven de grootbanken, die slechts een rente voldeden van circa 1,00% in het afgelopen jaar.

Als u in 2015 een spaarrekening met een hoge rente zoekt, dan maakt u goede kans bij een van bovengenoemde banken. We gaan het in elk geval komend jaar weer in de gaten houden!

Spaarrekening met hoge rente?

Bekijk ons overzicht van hoogste spaarrentes.