Een overzicht van de mogelijkheden van duurzaam en groen sparen. Milieubewust of duurzaam sparen levert een concurrerende rente op, u hoeft niet te kiezen tussen duurzaamheid en financieel rendement.

Nauwelijks rente op groene spaarrekening

Het aantal groene spaarrekeningen is enorm uitgedund de afgelopen jaren. Kennelijk is de animo er niet, of is het feit dat er geen vrijstelling meer voor wordt gegeven, doorslaggevend. Eigenlijk resteren alleen ASN Bank en Triodos Bank als aanbieders, al geven die een relatief lage rente. Hieronder treft u de rentestanden voor duurzaam sparen en groen sparen aan per november 2013.

Aanbieder Spaarrekening Voorwaarden Spaarrente
ASN Bank Ideaalsparen Geen 1,60%
Triodos Bank Internet Sparen Geen 0,60%

groensparen - Bron: http://www.hoogsterente.nl/

 • Spaarders willen bewust sparen - (08/07/12)
  Meer dan de helft van de spaarders wil weten wat er met hun spaargeld gebeurt. Een belangrijke wens is dat het vermogen wordt ingezet voor de Nederlandse samenleving. Verder is de behoefte om het spaa (...)
  Lees meer ...
 • Ethisch verantwoord sparen - (15/05/11)
  Het is niet makkelijk om een bank te vinden waar u ethisch verantwoord kan sparen. Duurzaam sparen, milieuvriendelijk sparen, groen sparen, waar kan dit op dit moment het beste? De website verhuisjege (...)
  Lees meer ...
 • Groene spaarrekening - (25/03/11)
  Diverse banken hebben een groene spaarrekening. De meest bekende banken zijn de Triodos Bank en de ASN Bank. Beide groene banken bieden spaarproducten aan waarbij wordt geinvesteerd in duurzame, cultu (...)
  Lees meer ...
 • Hoogste rente - (18/03/11)
  Uw spaargeld tegen een hoge rente wegzetten? Dat kan! Vind hier alle spaarrekeningen met de hoogste rente op een rij. U kan eenvoudig en overzichtelijk kiezen welke bank de beste spaarrekening met de (...)
  Lees meer ...

Populair:

hoogste rent, hoogste spaarrekening, sns groen be, sns groen sparen

sns groen be, sns groen sparen, hoogste rente in europa, nieuws spaarrente, spaardeposito rente nederland, hoogste rent